Aktualno

465 posts

_____

Absolutno zavračamo, 19.4.2012 - izjave

Absolutno zavračamo varčevalne ukrepe, 19.4.2012

That’s why we love Friday!

Vabljeni na dvojno žurko! Obeležujemo Nenadov doktorat in Davidov rojstni dan. Ob tej priložnosti bomo solidarnostno zbirali prispevke za poplačilo kazni aktivistov #15o, ki so se uprli deložaciji v Litiji, ter za potne stroške za majsko akcijo #Bloccupy Frankfurt. Welcome drink + nekaj za pod zob (...)

Refleksijska skupščina #15o po četrtkovi demonstraciji absolutnega zavračanja

24. aprila ob 18.00 v Socialnem centru Rog, Trubarjeva 72 V četrtek smo absolutno zavrnili varčevalne ukrepe. Z zasedbo cest in odprtjem skupnega prostora za mnogotere izraze smo povedali, da se o politikah zategovanja pasov ne pogovarja in ne išče kompromisov. Le absolutna zavrnitev diktatov finančnih trgov odpira pot za dostojanstveno življenje vseh. (...)

Absolutno zavračamo - #19a by Kitch

Konsenz o načinih demonstriranja absolutnega zavračanja

Demonstracija “Absolutno zavračamo – proti varčevalnim ukrepom, tiraniji dolga in krizni diktaturi, za skupno blaginjo”, ki bo danes s pričetkom ob 18.00 v Miklošičevam parku, je izraz odločne zavrnitve predlaganih varčevalnih ukrepov, ki nam jih poskuša vsiliti oblast. Ulična demonstracija je začasna zasedba prostora. Pomeni preoblikovanje javnih površin v (...)

Skupščina na Zavodu za zaposlovanje/konferenca za medije gibanja #15o pred četrtkovo demonstracijo absolutnega zavračanja varčevalnih ukrepov

V sredo, 18. aprila ob 15.00 pred Zavodom za zaposlovanje (Urad za delo) na Parmovi 32 Krize ne moremo in nočemo plačati! Med predlaganimi varčevalnimi ukrepi vlade je tudi skrajšanje dobe prejemanja nadomestila za brezposelne in njegovo znižanje. V času krize vlada še tanjša že tako neustrezno mrežo socialne varnosti. Na ta način zaostruje sistemsko nasilje, (...)

DOLG, STRAH, ODVISNOST, ODGOVORNOST IN INSTITUCIJE (Zadolževanje zase, zadolževanje za skupno dobro - naša zgodba)

Smo majhna nevladna organizacija na področju duševnega zdravja v skupnosti. Zadnje leto in pol je naše delo tesno povezano z gibanjem Iz-hod, v okviru katerega je nekaj posameznikov iz socialnih institucij od države zahtevalo pravico do bivanja v skupnosti, v Ljubljani. Agencija IN je bila edina organizacija, ki je udeležencem Iz-hoda ponudila oskrbo in (...)

"ABSOLUTNO ZAVRAČAMO" - 19.4.2012 ob 18:00 v Miklošičevem parku

Prekerna generacija absolutno zavrača

... | 60 | 70 | 80 | 90 | 100 | 110 | 120 | 130 | 140 |...

Categories

Iz globalnega micelija

Asides

Viza za budućnost

novo na portalih gibanj