IWW - Nevidni delavci sveta

42 posts

_____

Dolg Vegrada d.d. do delavcev - izjave (4. del)

Dolg Vegrada d.d. do delavcev - izjave (3. del)

Dolg Vegrada d.d. do delavcev - izjave (2. del)

Dolg Vegrada d.d. do delavcev - izjave (1. del)

Za pravice migrantskih delavcev in vseh delavcev v stečajnih postopkih ter za paket novih socialnih pravic

Delavci podjetja Vegrad v stečaju, ki živijo v Vegradovem delavskem domu na Vide Pregarčeve 34, so dobili sporočilo stečajne upraviteljice Vegrada, da se morajo izseliti do konca meseca junija in da ne morejo več prijavljati svojega bivališča na naslovu delavskega doma. Upravna enota na Tobačni v Ljubljani je nato začela izvajati namen stečajne upraviteljice, da (...)

V Sloveniji ogoljufani delavci tretjih dežel

Štrajk stanara: Znaj svoja prava!

AKO HIŠNIK, UPRAVNIK ILI VLASNIK RADNIČKOG DOMA, STEČAJNI UPRAVITELJ ILI NEKO DRUGI PRIJETI, DA ĆE - U SLUČAJU DA SE NE ISELITE SAMI - POZVATI POLICIJU, KOJA ĆE VAS PRISILNO IZBACITI, SU TO PUKE PRAZNE PRIJETNJE. POLICIJA NE DELOŽIRA. NEMA DELOŽACIJE BEZ SUDSKE ODLUKE. U skladu sa Zakonom o izvršbi in zavarovanju je deložacija postupak ovrhe (izvršbe) sa (...)

Pismo predsednika RS Danila Türka Nevidnim delavcem sveta

Na zahteve IWW Nevidnih delavcev sveta - Samoorganizirane skupine delavcev Vegrada, stanujočih v delavskem domu na Ulici Vide Pregarčeve 34 v Ljubljani, ki smo jih 7. julija 2011 naslovili na Vegrad d.d. - v stečaju, najvišje državne organe in širšo javnost, se je od predstavnikov oblasti ponovno odzval samo predsednik republike dr. Danilo Türk. 15. julija (...)

Povzetek novinarske konference IWW – Nevidnih delavcev sveta (13.7.2011)

Nevidni delavci sveta smo v sredo, 13. julija 2011, v Socialnem centru Rog sklicali novinarsko konferenco, na kateri smo zbrane novinarje in zainteresirane posameznike podrobneje seznanili z zahtevami Samoorganizirane skupine delavcev Vegrada, stanujočih v delavskem domu na Ulici Vide Pregarčeve 34 V Ljubljani, in z (ne)odzivi odgovornih nanje. Novinarske konference se je udeležila tudi večja skupina delavcev, ki v delavskem domu stavkajo z neplačevanjem najemnin.

Novinarska konferenca IWW – Nevidnih delavcev sveta

Vabimo vas na novinarsko konferenco IWW - Nevidnih delavcev sveta, ki bo v sredo, 13. julija 2011, ob 19:00 v Socialnem centru Rog (Trubarjeva 72, Ljubljana).

0 | 10 | 20 | 30 | 40

Asides

Arizona uvedla oster zakon proti imigrantom

Promjene načina izdavanja boravišnih viza na osnovu osobne radne dozvole?

U Irskoj ima radnik šest meseci, da pronađe posao

novo na portalih gibanj