Dogodki

138 posts

_____

Umetnost, popularna kultura in urbana folklora

V četrtek, 27. oktobra 2011, bo v Socialnem centru Rog potekal delček simpozija Urbana etnologija in antropologija na Slovenskem - Simpozij ob 80-letnici prof. Slavka Kremenška in 70-letnici Oddelka za etnologijo in kulturno antropologijo z naslovom Umetnost, popularna kultura in urbana folklora. Program: 15.45 – 17.15: Rajko Muršič, Urbanost nemest: (...)

Generalna skupščina za 15o v Sloveniji

V sredo, 12. oktobra 2011, ob 19. uri bo v Socialnem centru Rog (Trubarjeva 72, Ljubljana) Generalna skupščina za 15o v Sloveniji, na kateri se bomo dogovorili o konkretnih aktivnostih ob 15. oktobru, globalnem dnevu akcije. Pridružite se nam, da skupaj zgradimo močno družbeno opozicijo in se zoperstavimo izsiljevanju finančnih institucij in njihovih (...)

Nigerian independence day celebration in Slovenia

29th Sept - 1st Oct @ SC Rog

The Nigerian association in Slovenia is inviting all to join the Independence Day celebration marking our 51st birthday dating 1st Oct 1960 - 2011, freedom from the hands of our colony... Great Britain.

Damir Avdić Enter Džehenem blues

Socialni center Rog, Trubarjeva 72, Ljubljana

20.9.2011 / 21:00

Vstop prost, prostovoljni prispevki zelo zaželeni.

Vabljene, vabljeni!

Predstavitev knjige "Imagi_nacija / Imagi_nation" + projekcija filma "Iskali smo delavce – dobili smo ljudi"

Spoštovane, spoštovani, Vabimo vas na predstavitev knjige Imagi_nacija / Imagi_nation , ki odpira premislek o nacionalnih identitetah, identifikacijah in pripadnosti v sodobni družbi, ter na projekcijo filma Iskali smo delavce – dobili smo ljudi , ki tematizira sodobne oblike izkoriščanja gradbenih delavcev (večinoma iz Bosne) v Sloveniji, in sicer v sredo, (...)

Projekcija filma ŽBE z javno razpravo o ’politiki do drog’

Dne 25.8. društvo AREAL vabi na ogled slovenskega filma ŽBE. Film govori o marsičem, saj ima PROHIBICIJA veliko obrazov ... Pred projekcijo filma v SC ROG, ob 19.30, bomo osvetlili dogajanje na sceni ’politike do drog’ v Sloveniji in širše, saj so si neoliberalni ter seveda globalni korpusi zadnja leta povsem ugrabili diskurz, do mere, da postajajo osnove (...)

Novinarska konferenca IWW – Nevidnih delavcev sveta

Vabimo vas na novinarsko konferenco IWW - Nevidnih delavcev sveta, ki bo v sredo, 13. julija 2011, ob 19:00 v Socialnem centru Rog (Trubarjeva 72, Ljubljana).

Benefit »IZZA ZIDOV MED RIBE« za počitnice Iz-hodovcev

Posamezniki, ki so se preselili v Ljubljano, že leta niso bili na morju. Odločili smo se, da priskrbimo sredstva, da bodo počitnice mogoče. Na donacijskem dogodku bomo zbirali prispevke za počitnice na Krku, Vito nam je odstopil prostor na svojem vikendu. Dobljene prispevke bomo porabili za prevoz na morje in za hrano tekom počitnic. Tudi nastopajoči so ponovno izrazili solidarnost in dogodek podprli z nastopom. Benefit bo v četrtek, 23.6.2011, ob 20:30 v Socialnem centru Rog. Vstop prost, prostovoljni prispevki zelo zaželeni!

Art on the Road Traveling Mail Art Exhibition a.k.a Ultima Mail Art Project

The opening of the exhibition will be at Social Center in Rog Autonomous Zone in Ljubljana, Slovenia at 19.00. At the opening, there will be a CONCERT by François DENUIT (Belgium) and VIDEO-ART PROJECTION by Marina Grzinic & Aina Smid (Slovenia) then AFTER PARTY! FREE WINE to first guests! (scroll down for the information about the project) (...)

Unpaid by Law - Premiera filma Dimitra Anakieva v sredo, 15. junija ob 21ih v SC Rog

Spoštovani! /English version bellow Vabljeni na premiero filma Unpaid By Law Dimitra Anakieva, 31 min, HD, ki bo v sredo, 15. junija 2011 ob 21. uri v Socialnem centru Rog, Trubarjeva 72, Ljubljana. "Film govori o vstaji izigranih migrantskih delavcev proti slovenskem apartheidu in proti plenjenju ljudi, osnovanem na državljanstvu. Film sledi (...)

... | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70 | 80 | 90 | 100 |...

novo na portalih gibanj