Socialni center Rog

KRVAVO NEKOREKTEN ŽUR

Benefit za kazni Vstajniških socialnih delavk

Oblast ne mara, da smo glasne, da se pojavljamo in opozarjamo na tisto, kar bi lahko rušilo obstoječa razmerja moči; ne mara, da smo politično nekorektne, da za sabo puščamo sledi, da ne priznavamo njihove avtoritete in da vstopamo, kjer smo nepovabljene. Ker nas želi disciplinirati, pokoriti, utišati in krotiti (kot to počne z vsemi oblikami upora in solidarnosti), nas kriminalizira – najpogosteje z izstavljanjem kazni. Ker smo solidarne in ker želimo vsak tak poskus izkoristiti za samo-organiziranje, se pridružujemo praksam skupnega odplačevanja kazni. Na »Krvavo nekorektnem žuru« bomo zbirale denar za svoje kazni - v svojem delovanju smo uspele nabrati slabih 500€ kazni (commencing countdown... ;)

Vabljene, vabljeni!

Gledale/i bomo feministične risanke, animirane filmčke ženskih režiserk, ne-dokumentarni ja-improvizirani (wannabe) film o akcijah Vstajniških socialnih delavk, brala se bo pisana žametna beseda, vrtela dobra muzika znanih in bolj obskurnih ženskih izvajalk (DJ-ane rioters), na voljo bo domače žganje in obilica krvavo nekorektnega materiala. In še kaj, nikoli ne veš kaj se uspemo še spomnit ... :)

Kdaj? Petek, 21. 6. 2013 (ob priliki minevanja 6 mesecev od naše prve akcije »Mujeres adelante« na Vseslovenski ljudski vstaji) od 22.30h dalje.

Kje? Žur-žur s plesom in (upamo) obscenostmi bo v Socialnem centru Rog (Trubarjeva 72) od 22.30h dalje.

Dresscode : Women in black ali Red lipstick

Pridi, prispevaj, povej naprej!

Pogledati online : FB dogodek

Socialni center Rog

novo na portalih gibanj